Pär Ottosson

Världens bästa Emma

EMMA OLBERS

www.emmaolbers.com

@emmaolbers

Det finns bara en enda sak jag vill ha till mitt hem just nu. En enda grej. Och den grejen är ett bord. Inte vilket bord som helst så klart. Det här bordet är så grymt att jag öppnar munnen lite när jag tittar på det. Och sen stannar jag i det där öppnamunnenläget en lite stund och bara tittar på det. Bordet heter Landala och är designat av Emma Olbers. För sitt fina arbete belönades Emma med Årets möbel 2016.

En annan helt underbar möbel Emma har skapat är regissörsstolen Junction chair. Den kommer nog två på min lista över grejer jag vill ha. Även om jag bara sa att det finns en enda sak jag vill ha så menar jag denna med…

Nedan kommer ni även att få se en bild som hon tagit av sin studio på Södermalm i Stockholm. Den kommer också tvåa…

Kolla in vad Emma har gjort mer för fina saker på hemsidan Emma Olbers

Foto 2016-07-03 11 15 17

@emmaolbers

Foto 2016-07-03 11 15 29

@emmaolbers

Foto 2016-07-03 11 15 48

@emmaolbers

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.