Två skägg i Malmö – Pär Ottosson

Pär Ottosson

Två skägg i Malmö

Härom kvällen när vi fick för oss att vi var i desperat behov av en ny bild till vår header (vilket vi inte var) kastade vi oss på våra cyklar och gav oss ut på en perfect location i Malmö. Vi hade en klar vision om hur bilden skulle bli och hur det skulle se ut när vi lagt till text och filtrerat bort allt onödigt. Men som ni ser överst i bloggen så blev det inte alls som vi tänkt oss.

Men vi cyklade i alla fall runt i en stadsdel i Malmö som heter Sofielund. Där ligger massa små, söta, teglade gathus.

Stockrosor och fina trappavsatser till alldeles egna ingångar på smala gator mitt i Malmö.

Dit drog vi och tänkte att vi skulle ta den där bilden. Vi hade ingen kamera utan fick fota med telefonerna vilket inte är något problem alls men det blir lite knepigt när båda ska vara med på fotot. Så vi fick haffa första bästa hen och be denne att ta en bild av oss. Jag vill minnas att jag sa: ”Bara tryck på knappen. Tryck massa gånger”.

Till slut blev det några bilder i alla fall. Vi ser mest ut att vara om oss och kring oss. Vi hälsar på folk som vi inte känner och tittar knappt in i kameran. Eller, Jag gör inte det men Viktor däremot är typ bästa vän med våra handplockade fotografer och ler och tittar och har hållning…

Hur som helst så kommer här några bilder från vår cykeltur. Håll till godo….

 

Foto 2016-07-06 20 24 22

 

Foto 2016-07-06 20 24 08

Foto 2016-07-06 20 23 54

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.