Oscar Jöback

Dag 34 2016

Cashewkyckling med ris och blodapelsinsallad:  
   

Tog inga mått på denna måltid.

Jag gick på smak istället. Testade med att krydda lite i taget. Du känner själv hur starkt eller milt det ska vara. 

Ska det serveras till barnen så kan den mildare smaken vara bättre. Ta bort caheenötterna också och ev löken.

Du känner ditt barn bäst!

Sätt igång riset för att sen hoppa på kycklingrätten:)

Hacka koriander, basilikan, scharlottenlök och cashewnötterna.

Blanda ner allt i stekpannan och stek upp till fin färg. Häll undan och börja stek kycklingen separat och när du stekt på en stund så häll i kryddblandningen. Häll i créme fraiche efter smak samt den hackade ingefäran.

Krydda med peppar och salt efter smak. 

Grönsalladen är på mini bladspenat, tomater och blodapelsin.

Våga testa❤️

Smaklig måltid🙏🏻

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.