Tankar! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Tankar!


Dagar av motgångar. Dagar av framgångar . Vi möter dem hela tiden och det kommer nya hela tiden. Vissa tar längre tid att reparera, omfamna, värdera och förändra. När motgångarna kommer i ens väg så väljer man att bli en del av motgången och faller eller så ser man detta som en del av sin resa till att upptäcka att det finns en kraft, vilja att förändras för sin egen skull. Förändring sitter inte i kläderna. Förändring sitter inte i att duga för andra. Förändring är för att acceptera, älska och ha tillit att man klara av något och man gör det för sin egen skull. 

Det handlar om prioriteringar och när du börjar förändra och gör något som är viktigt för dig så har du säkert fått med dig nära och kära med dig. 

När du släpper presteraren, när du slutar slå på dig själv och istället klappar dig på axeln så sker det förändringar. 

Ingen är som du och ingen kommer kunna bli dom dig. 

När jag har accepterat, tagit tag i det jag accepterat och förlåtit så släpper tyngder ifrån mig axlar. 

När jag inte lägger ner timmar av träning för att bli älskad och sedd som det har varit förut, så blir träning den plats jag hämtar energi och kraft till att inse mina styrkor, brister och inse att vi är alla olika och jag kommer inte kunna förändra.

 Värdera utifrån hur du vill ha det och är viktigt för just dig. 

Du är nr 1 på listan om vilka personer du älskar mest i din närhet.

Att utvecklas och tar nya tag är att ha vågat göra fel eller inte klarat av första gången. Det kanske inte funkar efter 5 ggr eller efter 1000 ggr men på 1001 så lyckas man. 

Det finns inget misslyckande, det är en process och möjlighet att förändra/ utvecklas och inte falla tillbaka till det som inte funkade. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.