Onsdag som denna – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Onsdag som denna

Ved finns bättre än att använda sig av varje minut av dagen. Att kunna prioritera och skapa något för framtiden. Så enkelt det kan vara att välja att vara aktiv eller att sätta sig framför TV:n när man kommer hem efter jobbet.
Jag har valt nu under några dagar att faktiskt hålla igång med dess olika aktiviteter som att städa eller stå vid spisen och tillaga god mat. Den tiden vi alla faktiskt kan lägga ner på att kolla tv på kvällen kan verkligen utnyttjas på ett mer effektivt sätt och mer tillfredställande sätt.

Igår var jag verkligen trött runt 22:00, min kropp och knopp var redo at gå och lägga sig. Jag gjorde det och somnade direkt mitt huvud landade på kudden. Vaknade av mig själv runt 05.00 och var hur pigg som helst. Jag vet att 6 timmar känns lite för många, men det är ungefär dom timmarna jag sover varje natt.
Har inga problem att ta mig upp och fixa på morgonen.

 

Jag tillagar min havregrynsgröt med skivad banan och solrosolja…..mums:) En svart kaffe är ett måste varje morgon. Hinner laga till maten för dagen och har även hunnit med några mail som ska skickas.

 

När jag väljer att ta en sak  i taget istället för att försöka hinna med allt på en gång så får jag mer gjort än jag kanske hade väntat mig och även tid över:)

 

Timmarna blir tillräckligt många för en hel dag.. Har varit igång nu 11 timmar och har många timmar kvar att göra saker på. Ska hem och mala chilin jag torkade inatt.
Blir en del, så kanske jag får ge bort lite.

 

Ha en fin fortsatt dag och fånga den…..många timmar kvar att utnyttja till något produktivt.

 

kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.