Dag 95 2016 – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Dag 95 2016

  
Dagarna far verkligen iväg. När man tror att man bara varit borta några dagar så har det gått 2 veckor. Kanske det visar att ens tid inte bara ligger på att blogga. Visst är mitt mål att blogga mer och dela med mig av min träning och förhoppningsvis inspirera. 

Jag har verkligen hittat en träningsform som passar mig just nu och jag känner mig också starkar och kontrollera i kroppen efter att tränat mer med kroppsvikten samt jobbat mer med romerska ringar.

Börjar så här och ska försöka sova lite. Behöver min sömn för att orka med träningen samt vardagslivet.
Ha det bäst🙏🏻

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.