Oscar Jöback

Dag 35 2016

  

Märker och gläds över att jag vågar testa experimentera i matlagningen. Som alla matlagningsprogram trycker på att smaka av hela tiden har betydelse😊

Skulle jag misslyckas i något moment så vet jag hur jag inte ska göra nästa gång. Blir betydligt enklare och roligare att laga mat.

Började med att göra såsen.

Olja i stekpannan. Ner med hackade scharlottenlök, vitlök till de fick lite färg. Ner med körsbärstomaterna och blandade runt.

Hällde på créme fraiche samt kryddade med vit-& svartpeppar, lite citronpeppar och klick tomatpuré. Tog även en köttbuljong. Kan bli stark så börja med en halv och smaka av. Låt koka upp och häll upp i en bytta eller kastrull.

Koka upp nudlarna och använd den smaksättaren som finns med i förpackningen. Jag hade den med biffsmak.

Stek på sparrisen och häll på flingsalt 😜

När nudlarna klara så hällde jag upp dem i en sil för att få bort spadet och bara använda nudlarna. Häll ner nudlarna i den sås du gjort och blanda ihop:)

Stek på laxen det sista du gör. Steker du på för tidigt så ligger den på eftervärme och kan bli torr. Medan du låter laxen stekas på några minuter per sida så börja lägga upp på tallrik. 

Servera med lite blandsallad, avokado och sparris på toppen.
Blev mycket gott:)

Lycka till💚

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.