Oscar Jöback

Laxpaj!

PAJDEG:

150 g smör 

1 msk kallt vatten

3 dl vetemjöl

FYLLNING:

6 laxfile

3 dl grädde

Färsk basilika

2 dl riven ost

4 st ägg

Vitpeppar och salt

Ugnen: 20 grader

  1. Rör ihop pajdegen och lägg in i kylen 30 minuter. Smälter smöret innan!
  2. Ner med alla ägg i en bunke och häll i grädden. Rör om. 
  3. Ner med hackade basilikan samt hackade laxen i samma bunke som äggen. Rör om!
  4. Krydda med salt och peppar.
  5. Ut med frågan på ugnsfast form och förgrädda 5 minuter.
  6. Häll i fyllningen i formen och sen in i ugnen 30 minuter.

Servera med god sallad❤️



Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.