Kycklingfilé med fetaost, créme fraiche laktosfri, sweet chilisås, koriander som fyllning. Sesamfrön ovanpå med lite flingsalt. @in i ugnen på 220 grader. Lunchen är klar. Serveras med ris och grönsaker. #hälsa #fitness #träning October 08, 2014 at 09:55PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Kycklingfilé med fetaost, créme fraiche laktosfri, sweet chilisås, koriander som fyllning. Sesamfrön ovanpå med lite flingsalt. @in i ugnen på 220 grader. Lunchen är klar. Serveras med ris och grönsaker. #hälsa #fitness #träning October 08, 2014 at 09:55PM

from Instagram: http://ift.tt/1qjvuuC October 08, 2014 at 09:55PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.