Varför inte komma igång NU och känna sig tränad inför jul och nyårs firandet? Lätt att man vill komma iform 2 veckor innan för att kunna unna sig. Istället för att sätta nyårslöftet inför nästa år så kan du börja innan och ta på dig det du vill ha på dig på nyårsafton och känna dig stark och pigg. 13 oktober – 14 December är det dags igen. Hoppa på nu och få plats! Endast 25 platser finns tillgängliga. 8 stycken redan bokade. Gör nyårslöftet innan istället och ha som nyårslöfte att fortsätta med träningen istället för att börja. Anmäl dig på: oscar@oscarjoback.com Du får mer info på mail. Hoppas vi ses snart – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Varför inte komma igång NU och känna sig tränad inför jul och nyårs firandet? Lätt att man vill komma iform 2 veckor innan för att kunna unna sig. Istället för att sätta nyårslöftet inför nästa år så kan du börja innan och ta på dig det du vill ha på dig på nyårsafton och känna dig stark och pigg. 13 oktober – 14 December är det dags igen. Hoppa på nu och få plats! Endast 25 platser finns tillgängliga. 8 stycken redan bokade. Gör nyårslöftet innan istället och ha som nyårslöfte att fortsätta med träningen istället för att börja. Anmäl dig på: oscar@oscarjoback.com Du får mer info på mail. Hoppas vi ses snart

from Instagram: http://ift.tt/1pj0lrz September 27, 2014 at 01:38PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.