TACK TACK TACK för alla gratulationer på min 39 års dag❤️ Avslutade dagen med att gå på premiär och se på min underbara man. Som alltid är han fantastisk❤️❤️ Med hade jag med mig en inspirerande, underbar vän jag inte träffat på länge. Oavsett hur lång tid det gått mellan träffarna så är det som vi aldrig varit ifrån varandra. Kolla in hennes insta där även kan ta sig vidare till hennes hemsida. Simona skapar den cykel som du drömt om. Så snygga och personliga cyklar. @bavabici Nu på väg till Halmstad och köra klasser och föreläsning på The Academy eventet. #hälsa #premiär #cykla #event #träning September 12, 2014 at 04:44PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

TACK TACK TACK för alla gratulationer på min 39 års dag❤️ Avslutade dagen med att gå på premiär och se på min underbara man. Som alltid är han fantastisk❤️❤️ Med hade jag med mig en inspirerande, underbar vän jag inte träffat på länge. Oavsett hur lång tid det gått mellan träffarna så är det som vi aldrig varit ifrån varandra. Kolla in hennes insta där även kan ta sig vidare till hennes hemsida. Simona skapar den cykel som du drömt om. Så snygga och personliga cyklar. @bavabici Nu på väg till Halmstad och köra klasser och föreläsning på The Academy eventet. #hälsa #premiär #cykla #event #träning September 12, 2014 at 04:44PM

from Instagram: http://ift.tt/1rTBMCk September 12, 2014 at 04:44PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mariette

    Snyggo!
    Ja, satan va bra föreställningen är! Och Peter briljerade som den underbara artist han är! Förstår att du är stolt 🙂