Gjort din efterkontroll efter förlossningen? Ok att komma igång med träningen? 60 dagar med uppbyggnad av din kropp efter graviditeten. Med genomtänkt stegring i din träning och bra mat kommer du vara i bra form på 60 dagar. Vill här se intresset och tanken att köra första 60 dagarna 1 oktober. 30 minuter träning/ dag. Filmer att följa med ett strikt träningsschema. Mail: oscar@oscarjoback.com och detta är för att endast se intresset. Kram #toppform #gravid #träning #träning #hälsa #helth August 01, 2014 at 03:37PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Gjort din efterkontroll efter förlossningen? Ok att komma igång med träningen? 60 dagar med uppbyggnad av din kropp efter graviditeten. Med genomtänkt stegring i din träning och bra mat kommer du vara i bra form på 60 dagar. Vill här se intresset och tanken att köra första 60 dagarna 1 oktober. 30 minuter träning/ dag. Filmer att följa med ett strikt träningsschema. Mail: oscar@oscarjoback.com och detta är för att endast se intresset. Kram #toppform #gravid #träning #träning #hälsa #helth August 01, 2014 at 03:37PM

from Instagram: http://ift.tt/1xKj4QX August 01, 2014 at 03:37PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.