Ännu en av T60 tjejerna som gjort stora resultat. 8 kg ner och starkare kropp. 25 år Det bästa med dessa 60-dagar är att jag skapat mig en vana, precis som utlovat. Träningen går av bara farten, inget nojjande eller jobbiga tankar innan. Det är bara roligt och något jag vill göra varje dag utan känslan av att jag måste. Det har varit oerhört bra med gruppen, att man tränar med samma personer varje gång, att man kan stötta varandra när det går tungt, man är inte ensam om att t.ex ha en jobbig vecka. Det är superinspirerande att se de andras resultat och när man märker att vi alla förbättrar oss hela tiden. Det är ett otroligt bra koncept som med en så superproffsig tränare som du Oscar inte kan gå fel, bra resultat blir det om man gör som du säger och följer programmet :) Du är väldigt peppande och sprider glädje omkring dig, vilket gör att man går från träningarna med ett leende fast det varit så jobbigt att man inte trodde man skulle klara av det. Men med en peppande Oscar på passen så klarar man alltid lite till, lite till och lite till. En känsla som även sitter i och gör det lättare när man står och hoppar till dvd-filmerna framför tvn. Man känner tydligt att det gett resultat på många sett, vikt och mått har minskat, man har blivit mycket starkare och flåset mycket bättre. Man har lärt sig mycket om sig själv och förbättrat kroppsuppfattningen. Men det absolut bästa är som sagt att man vill fortsätta efter dessa dagar, att det känns som man har lärt sig så mycket så det inte är någon tvekan att man kommer att klara av det själv i fortsättningen. #health #hälsa #träning #training #toppformpå60dagar #tillit #topphälsa #toppform July 31, 2014 at 02:33PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Ännu en av T60 tjejerna som gjort stora resultat. 8 kg ner och starkare kropp. 25 år Det bästa med dessa 60-dagar är att jag skapat mig en vana, precis som utlovat. Träningen går av bara farten, inget nojjande eller jobbiga tankar innan. Det är bara roligt och något jag vill göra varje dag utan känslan av att jag måste. Det har varit oerhört bra med gruppen, att man tränar med samma personer varje gång, att man kan stötta varandra när det går tungt, man är inte ensam om att t.ex ha en jobbig vecka. Det är superinspirerande att se de andras resultat och när man märker att vi alla förbättrar oss hela tiden. Det är ett otroligt bra koncept som med en så superproffsig tränare som du Oscar inte kan gå fel, bra resultat blir det om man gör som du säger och följer programmet :) Du är väldigt peppande och sprider glädje omkring dig, vilket gör att man går från träningarna med ett leende fast det varit så jobbigt att man inte trodde man skulle klara av det. Men med en peppande Oscar på passen så klarar man alltid lite till, lite till och lite till. En känsla som även sitter i och gör det lättare när man står och hoppar till dvd-filmerna framför tvn. Man känner tydligt att det gett resultat på många sett, vikt och mått har minskat, man har blivit mycket starkare och flåset mycket bättre. Man har lärt sig mycket om sig själv och förbättrat kroppsuppfattningen. Men det absolut bästa är som sagt att man vill fortsätta efter dessa dagar, att det känns som man har lärt sig så mycket så det inte är någon tvekan att man kommer att klara av det själv i fortsättningen. #health #hälsa #träning #training #toppformpå60dagar #tillit #topphälsa #toppform July 31, 2014 at 02:33PM

from Instagram: http://ift.tt/XjrcN9 July 31, 2014 at 02:33PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.