Toppform 60 dagar: En av alla super duktiga tjejerna som har varit med genom endast Facebook och tränat. Min närvaro på dvd och på Facebook gruppen. Största jobbet har gruppen gjort själva med att bara göra sin träning och följa träningsprogrammet. Nästa grupp i september kommer få ännu striktare schema med maten. Kommentar från tjejen på bilden om att ha gjort T60 dagar: 46 år Jag var som ett litet barn när jag väntade på dvd-boxen från Oscar. Att få börja träna ordentligt och inte komma med några ursäkter för “han” var ju där med mig och träna varje dag. Och om han tog sig till “min tv” så det minsta jag kunde göra var ju att träna med honom. Herregud så jobbigt det var och som jag svettades! Men så otroligt skönt och fasen vad jag kände mig duktig redan efter första passet. Att Oscar svettades lika mycket som jag, gjorde faktiskt det hela lite lättare. Träningsvärk det fick jag men det var bara att köra på. Vissa dagar lättare än andra men jag har känt och tänkt att 60 dagar av mitt liv kan jag ge min kropp att verkligen träna och kämpa. Nu skulle jag inte kunna sluta :). Den här dvd-boxen har fått mig att ännu mer tycka om träning. Att känna att det gett resultat. Det stod att den garanterar resultat och det har den verkligen gjort! Både på min kropp och knopp. Jag äter bättre och jag kommer nu i aug köra ett 4 veckors Fitnesscamp och jag vet att efter dessa 60 dagar så kommer jag klara mig bra . Tack Oscar för allt, tack gruppen för alla peppande meddelanden. July 30, 2014 at 09:43PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Toppform 60 dagar: En av alla super duktiga tjejerna som har varit med genom endast Facebook och tränat. Min närvaro på dvd och på Facebook gruppen. Största jobbet har gruppen gjort själva med att bara göra sin träning och följa träningsprogrammet. Nästa grupp i september kommer få ännu striktare schema med maten. Kommentar från tjejen på bilden om att ha gjort T60 dagar: 46 år Jag var som ett litet barn när jag väntade på dvd-boxen från Oscar. Att få börja träna ordentligt och inte komma med några ursäkter för “han” var ju där med mig och träna varje dag. Och om han tog sig till “min tv” så det minsta jag kunde göra var ju att träna med honom. Herregud så jobbigt det var och som jag svettades! Men så otroligt skönt och fasen vad jag kände mig duktig redan efter första passet. Att Oscar svettades lika mycket som jag, gjorde faktiskt det hela lite lättare. Träningsvärk det fick jag men det var bara att köra på. Vissa dagar lättare än andra men jag har känt och tänkt att 60 dagar av mitt liv kan jag ge min kropp att verkligen träna och kämpa. Nu skulle jag inte kunna sluta :). Den här dvd-boxen har fått mig att ännu mer tycka om träning. Att känna att det gett resultat. Det stod att den garanterar resultat och det har den verkligen gjort! Både på min kropp och knopp. Jag äter bättre och jag kommer nu i aug köra ett 4 veckors Fitnesscamp och jag vet att efter dessa 60 dagar så kommer jag klara mig bra . Tack Oscar för allt, tack gruppen för alla peppande meddelanden. July 30, 2014 at 09:43PM

from Instagram: http://ift.tt/1ldVIgX July 30, 2014 at 09:43PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.