Är du sugen på att köra toppform 60 dagar? Första gänget på FB och FB Freluga har 1 vecka kvar på 60 dagar. Kämpat på och gjort fina resultat. Minskat vikt, minskat midjemått, blivit starkare, piggare och fått bättre flås. Om du vill köra TOPPFORM 60 DAGAR ska du maila mig på oscar@oscarjoback.com. Grupperna kommer igång 1 September. Jag väntar på ditt mail:) Du behöver inte bo i Stockholm utan varsin i Sverige – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Är du sugen på att köra toppform 60 dagar? Första gänget på FB och FB Freluga har 1 vecka kvar på 60 dagar. Kämpat på och gjort fina resultat. Minskat vikt, minskat midjemått, blivit starkare, piggare och fått bättre flås. Om du vill köra TOPPFORM 60 DAGAR ska du maila mig på oscar@oscarjoback.com. Grupperna kommer igång 1 September. Jag väntar på ditt mail:) Du behöver inte bo i Stockholm utan varsin i Sverige

from Instagram: http://ift.tt/1AcBP3x July 24, 2014 at 09:13PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.