Har en samling av dessa böcker med olika inriktningar. Många bra övningar att hämta ifrån och funktionella. Det jag reagerar på är att en övning tränar man ben och så står det att man inte får göra övningen om man har ont i knäna eller mag övning och man får inte göra det om man har On i ryggen osv. Men ont har man fått av att man kanske inte har tränat bålen – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Har en samling av dessa böcker med olika inriktningar. Många bra övningar att hämta ifrån och funktionella. Det jag reagerar på är att en övning tränar man ben och så står det att man inte får göra övningen om man har ont i knäna eller mag övning och man får inte göra det om man har On i ryggen osv. Men ont har man fått av att man kanske inte har tränat bålen

from Instagram: http://ift.tt/1kycBm4 July 17, 2014 at 08:37AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.