Pajdegen: 150g smör 3 dl vetemjöl 1msk iskallt vatten 1 krm flingsalt Laxröran: 4 ägg 2,5 dl vispgrädde (laktosfri) 4 laxfile Färsk basilika 2 dl Riven prästost Vitpeppar Flingsalt Ugnen 200 grader 1. Gör iordning pajdegen och lägg in i kylen 30 minuter. 2. Hacka laxen i småbitar 3. Riv osten 4. Hacka färska basilikan Blanda ihop allt med grädden och äggen i en skål. Efter 30 minuter ta ut degen och krama ut degen på en ugnssäker skål. Ställ i ugnen 5 minuter och sen ta ut och häll i smeten. Ställ in i ugnen tills man fått en fin brun hinna. 15-20 minuter. Servera med grönsaker – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Pajdegen: 150g smör 3 dl vetemjöl 1msk iskallt vatten 1 krm flingsalt Laxröran: 4 ägg 2,5 dl vispgrädde (laktosfri) 4 laxfile Färsk basilika 2 dl Riven prästost Vitpeppar Flingsalt Ugnen 200 grader 1. Gör iordning pajdegen och lägg in i kylen 30 minuter. 2. Hacka laxen i småbitar 3. Riv osten 4. Hacka färska basilikan Blanda ihop allt med grädden och äggen i en skål. Efter 30 minuter ta ut degen och krama ut degen på en ugnssäker skål. Ställ i ugnen 5 minuter och sen ta ut och häll i smeten. Ställ in i ugnen tills man fått en fin brun hinna. 15-20 minuter. Servera med grönsaker

from Instagram: http://ift.tt/1qaQHL5 June 30, 2014 at 08:00PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.