7 km kvar på loppet står underbara @beamundsson och beats mamma och hejar på. Har handlat Cola, kexchoklad, chips så jag skulle orka ända in. Jag hade lätt kunnat sitta kvar och fikat lite till. Tack snälla vännen för din omtanke och var och peppade mig❤️❤️❤️ #vän #kompis #ovärdeligt #marathon #stockholmmarathon #springa #run #livet #life #training #träning #trött #träningsvärk May 31, 2014 at 10:10PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

7 km kvar på loppet står underbara @beamundsson och beats mamma och hejar på. Har handlat Cola, kexchoklad, chips så jag skulle orka ända in. Jag hade lätt kunnat sitta kvar och fikat lite till. Tack snälla vännen för din omtanke och var och peppade mig❤️❤️❤️ #vän #kompis #ovärdeligt #marathon #stockholmmarathon #springa #run #livet #life #training #träning #trött #träningsvärk May 31, 2014 at 10:10PM

from Instagram: http://ift.tt/1hKn7Fj May 31, 2014 at 10:10PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.