Då var loppievent slut och alla är nöjda och glada. Alla åker hem med stor påse med fina saker. Inte sista gången @loppisverige anordna event och alla välkomna. Skriker till när nästa är eller gå in på loppi.se och kolla kommande event. Tack och kram för idag till alla på loppi och alla som kom och lyssnade. #loppievent #loppi #yvesrochernordic @alskaattbaka @loppisverige April 26, 2014 at 02:21PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Då var loppievent slut och alla är nöjda och glada. Alla åker hem med stor påse med fina saker. Inte sista gången @loppisverige anordna event och alla välkomna. Skriker till när nästa är eller gå in på loppi.se och kolla kommande event. Tack och kram för idag till alla på loppi och alla som kom och lyssnade. #loppievent #loppi #yvesrochernordic @alskaattbaka @loppisverige April 26, 2014 at 02:21PM

from Instagram: http://ift.tt/1fi7Lw2 April 26, 2014 at 02:21PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.