Igår kväll lämnade lilla mormor jordelivet. Jag var med henne halva dagen igår och tänkte på allt vi gjort tillsammans. Mormor fanns alltid där för mig. Hoppas du nu får träffa älskade morfar och dina systrar. Kommer sakna dig. Du har liksom alltid funnits❤️❤️❤️❤️❤️ – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Igår kväll lämnade lilla mormor jordelivet. Jag var med henne halva dagen igår och tänkte på allt vi gjort tillsammans. Mormor fanns alltid där för mig. Hoppas du nu får träffa älskade morfar och dina systrar. Kommer sakna dig. Du har liksom alltid funnits❤️❤️❤️❤️❤️

from Instagram: http://ift.tt/1qwz7A9 April 14, 2014 at 08:24AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.