Sista dagen i Turkiet. Imorgon är jag hemma igen. Ska bli skönt att komma hem nu efter 2 veckor här nere. Tar nu in morgonsolen med god frukost. Ha en fin torsdag där hemma. #fredag #frukost #springtimetravel #springtime #träning #training #travel #hälsa #health April 10, 2014 at 07:04AM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Sista dagen i Turkiet. Imorgon är jag hemma igen. Ska bli skönt att komma hem nu efter 2 veckor här nere. Tar nu in morgonsolen med god frukost. Ha en fin torsdag där hemma. #fredag #frukost #springtimetravel #springtime #träning #training #travel #hälsa #health April 10, 2014 at 07:04AM

from Instagram: http://ift.tt/1gNODjJ April 10, 2014 at 07:04AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.