Nu börjar Glädje Veckan med Springtime. Kommer köra min muskel explosion idag. Fått i mig god frukost och tar kopp kaffe nu och tar in den nya dagen. Ha det bäst till er alla. #springtimetravel #springtime #hälsa #health #sola #styrka #träning #training #travel April 05, 2014 at 07:15AM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Nu börjar Glädje Veckan med Springtime. Kommer köra min muskel explosion idag. Fått i mig god frukost och tar kopp kaffe nu och tar in den nya dagen. Ha det bäst till er alla. #springtimetravel #springtime #hälsa #health #sola #styrka #träning #training #travel April 05, 2014 at 07:15AM

from Instagram: http://ift.tt/1fUbmLf April 05, 2014 at 07:15AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.