Soft morgon med god frukost och en stund bad i badkaret. Blåste kallt ute idag, så behövde värmas upp. Nu tar jag en kaffe och lite vatten så jag orkar köra min muskel explosion klass. Bästa kläderna är på. Från topp till byxor 2xu kläderna. Fivefingers skor använder jag för det är bekväma bekvämt. På klassen är jag helt barfota. Låt dagen börja med omtanke till alla vi träffar. #livet #life #hälsa #health #träning #training #travel #springtime #springtimetravel #turkiet March 30, 2014 at 09:59AM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Soft morgon med god frukost och en stund bad i badkaret. Blåste kallt ute idag, så behövde värmas upp. Nu tar jag en kaffe och lite vatten så jag orkar köra min muskel explosion klass. Bästa kläderna är på. Från topp till byxor 2xu kläderna. Fivefingers skor använder jag för det är bekväma bekvämt. På klassen är jag helt barfota. Låt dagen börja med omtanke till alla vi träffar. #livet #life #hälsa #health #träning #training #travel #springtime #springtimetravel #turkiet March 30, 2014 at 09:59AM

from Instagram: http://ift.tt/1gP8CUT March 30, 2014 at 09:59AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.