Förbereda toppform på 60 dagar. Roligt förarbete innan allt kommer igång till sommaren. Har några som bokat sig till Freluga trädgårdsscen. Jag funderar att i samma veva starta en grupp på FB som gör mitt träningsschema hemma utan mig. Så alla kan vara med! Jag måste bara veta intresset för er på nätet att vara med och bli peppad i FB gruppen som startar samt följa mig på olika DVD videos. Skriv till mig på: oscar@oscarjoback.com March 22, 2014 at 10:27PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Förbereda toppform på 60 dagar. Roligt förarbete innan allt kommer igång till sommaren. Har några som bokat sig till Freluga trädgårdsscen. Jag funderar att i samma veva starta en grupp på FB som gör mitt träningsschema hemma utan mig. Så alla kan vara med! Jag måste bara veta intresset för er på nätet att vara med och bli peppad i FB gruppen som startar samt följa mig på olika DVD videos. Skriv till mig på: oscar@oscarjoback.com March 22, 2014 at 10:27PM

from Instagram: http://ift.tt/1f44PgM March 22, 2014 at 10:27PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.