Snart dags för första klassen på Gerdahallen. Håller på att ladda upp och alla börja komma på plats. Dance, step och muskel blir mina klasser. #training #träning #health #helg #hälsa #fitness #gerdahallen #lund March 08, 2014 at 08:55AM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Snart dags för första klassen på Gerdahallen. Håller på att ladda upp och alla börja komma på plats. Dance, step och muskel blir mina klasser. #training #träning #health #helg #hälsa #fitness #gerdahallen #lund March 08, 2014 at 08:55AM

from Instagram: http://ift.tt/1fa3zMX March 08, 2014 at 08:55AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara Linderholm

    Tack för två fantastiskt roliga klasser på Gerdahallen i lördags! Jag hoppas verkligen att jag går chansen att träna med dig igen. Varma kramar från Lund