Oscar Jöback

Lång dag med PT och Terapi klienter. Avslutade dagen med TV inspelning. Ett program dom kommer under våren:) Visual fitness planner var med här och guidade mig deras data program. Ett program där man skriver in PT kundens status idag och hur kunden kommer att se ut om man följer ett strikt träning och mat schema. Då får man se en kropp som är idag och sen en kropp hur den ser ut efter dessa veckor/ månader man hållit sitt program. Coolt!! Samt vilken ålder kommer vara i när man uppnått sitt mål. Jag är 38 och har en kropp som 25 åring. Så jag får se hur och om jag kommer kunna jobba med detta data program med PT kunder live och eventuella PT kunder på nätet. #kost #hälsa #träning #livet #inspelning #2xu #gym #training March 01, 2014 at 12:05AM

from Instagram: http://ift.tt/1fwYh9l March 01, 2014 at 12:05AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.