Inför denna Vasalopp jag ska köra imorgon har det verkligen funnits vilja. Inte bara min, men även alla nya människor jag mött dessa två dagar i Mora. Det har uppkommit problem, men svaren har bara varit vilja att lösa problem och så var det löst. WOW vad dessa människor inspirerar. Förklarar mer i min blogg sen – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Inför denna Vasalopp jag ska köra imorgon har det verkligen funnits vilja. Inte bara min, men även alla nya människor jag mött dessa två dagar i Mora. Det har uppkommit problem, men svaren har bara varit vilja att lösa problem och så var det löst. WOW vad dessa människor inspirerar. Förklarar mer i min blogg sen

from Instagram: http://ift.tt/1nY1pjT February 23, 2014 at 12:09PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.