Snart är det dags för Vasaloppet. 24 feb står jag vid starten och ska ta mig igenom 9 mil. Känner mig inte speciellt nervös för att jag inte hunnit stå på skidorna än. Vet att jag kommer göra bra ifrån mig. Jag har tränat min kropp och gett kroppen bra mat. Jag har gått ner det jag behöver för att spara på krafter och samtidigt samlat styrka och uthållighet. Jag blir då extra peppad Pch motiverad när detta dämper ner i brevlådan från CRAFT. Tack snälla CRAFT för detta – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Snart är det dags för Vasaloppet. 24 feb står jag vid starten och ska ta mig igenom 9 mil. Känner mig inte speciellt nervös för att jag inte hunnit stå på skidorna än. Vet att jag kommer göra bra ifrån mig. Jag har tränat min kropp och gett kroppen bra mat. Jag har gått ner det jag behöver för att spara på krafter och samtidigt samlat styrka och uthållighet. Jag blir då extra peppad Pch motiverad när detta dämper ner i brevlådan från CRAFT. Tack snälla CRAFT för detta

from Instagram: http://ift.tt/1jiuHcf February 14, 2014 at 09:40PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.