Onsdag och morgonlöpning innan klass på #houseofshapes. Det blir styrketräning senare idag och ev simning också. Men det blir ett bonus träningspass. Ha en bra dag och följ ditt schema som du har planerat. #träning #training #health #hälsa #fitness #run #running #löpning #love #me #årstaviken February 05, 2014 at 05:33AM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Onsdag och morgonlöpning innan klass på #houseofshapes. Det blir styrketräning senare idag och ev simning också. Men det blir ett bonus träningspass. Ha en bra dag och följ ditt schema som du har planerat. #träning #training #health #hälsa #fitness #run #running #löpning #love #me #årstaviken February 05, 2014 at 05:33AM

from Instagram: http://ift.tt/N0bWzY February 05, 2014 at 05:33AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.