Simma nu. Min kropp säger goooooo, min knopp säger… Hmmmm det skulle vara skönt att softa. Min själ tar mig till badhuset och ska nu byta om och simma❤️❤️❤️ #simma #health #hälsa #tid #life #training #träning #eriksdalsbadet #stockholm February 03, 2014 at 09:14AM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Simma nu. Min kropp säger goooooo, min knopp säger… Hmmmm det skulle vara skönt att softa. Min själ tar mig till badhuset och ska nu byta om och simma❤️❤️❤️ #simma #health #hälsa #tid #life #training #träning #eriksdalsbadet #stockholm February 03, 2014 at 09:14AM

from Instagram: http://ift.tt/1dXA0Zi February 03, 2014 at 09:14AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.