Oscar Jöback

Torsk på purjolöksbädd

20140129-140331.jpg

Tillagningstips: 30 minuter

4 Portioner
Näringsinformation:
Totalt: 3226 Kcal

Per portion:
806 kcal och då även inräknat potatisen.

Protein: 37g
Kolhydrater: 93g
Fett: 31g
Ingredienser
4 st torskfiléer
1 st Purjolök
3dl Grädde
Peppar
Salt

Serveras med kokt potatis.

Gör så här:

Sätt på ugnen på 200 grader.
Strimla purjolöken och sprid ut i en ugnssäker form. Salta och peppra torskfiléerna och lägg dom i formen. Häll på grädde och in i ugnen i 20-30 minuter. Fisken klar när den lätt faller isär.

20140129-140505.jpg

20140129-140521.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.