27 December 2014❤️❤️ – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

27 December 2014❤️❤️

20131226-234004.jpg

Inser att det finns alltid något jag kan hämta från det förflutna. Även om historierna återkommer och jag har fått dem berättade så kan jag se dem från nytt perspektiv och ta in dem med kärlek. Konstigt nog så blir bilderna så klara i huvudet under den tiden olika händelser skedde. Jag minns allt och nästan den känslan som fanns i stunden.
Jag är glad över att ha en mor som berättar och förstår att vi ser min barndom på olika sätt.
Min mamma stänger inga dörrar utan öppnar upp dem för mig så jag förstår.
Jag har en känsla av att jag aldrig kommer att behöva bli gammal och fundera på vad som hände och varför saker var som dom var. Det tack vare min mor och förståelsen över att hemligheter inte bär en.
Lägg korten på bordet och jag omfamnar allt oavsett lyckliga eller olyckliga slut. För det är det som format den jag är idag och det är extremt starka verktyg om jag använder dem rätt. När jag säger RÄTT då menar jag rätt för just mig!

Den dag jag dör och det när jag är 100 år så kommer jag dö med ett leende och känna att jag levt ett rikt liv och lämnar jordelivet utan skuld och skam.

Att jobba med sig själv är INTE något som görs på en helg. Det är ett arbete som sker varje dag då utmaningar ligger framför en hela tiden.
Jag säger bara VÄLKOMMEN UTMANINGAR❤️❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.