Inpirerad! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Inpirerad!

Nästan varje dag är det något som inspirerar mig att det går att uppfylla sina drömmar. Det enda som hindrar en att lyckas är en själv som säger att man inte kan eller inte ska jag. Är drömmen stark nog för en själv så kommer man att lyckas. Drömmar förverkligas inte av att sitta hemma och vänta på att någon ska komma och ringa på dörren. Det är hårt arbete för att ta sig dit, men mödan är värd när man väl kommit dit.

Min man är en inspirationskälla för mig om att ingenting är omöjligt.
Det går bara man är beredd att jobba för det och möta motgångar men även glädjas av framgångarna. Topparna är resultatet av backarna man tagis sig upp för. Backarna är inte en fiende utan en del av utvecklingen till nästa nivå. Backarna är en del av processen till att hantera topparna man kommer till och för att vara rustad inför nya backar som kommer att komma. Finns inga raka vägar till ett mål.

Vågar man inte ta motgångarna och bara går tillbaka till sin bekvämlighetszon så kommer man inte framåt. Utan varje dag kommer att se likadan ut dag efter dag.

När jag kommer till New York så får jag energi och får verkligen känslan av att allt går. Allt hänger på mig hur min framtid ska se ut och vad jag vill fokusera på.

Tack New York för den energi du ger mig och tack min man till inspirationen att ingenting är omöjligt.

_DSC0933

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.