Oscar Jöback

Kontinuitet

Jag såg på 4:an här om morgonen gällande att komma i form och få platt mage på noll tid. Ledsen att säga det, men det kommer inte ske på noll tid! Det behövs mer än några härliga crunches för att få platt mage. Det är självklart en bra början till att få plattare mage och mer tränad kropp. För att uppnå det så gäller det att faktiskt få kontinuitet på sin träning och behålla den under lång tid. Det finns dom som gjort fantastiska resultat på 3 månader och tappat MASSOR av kg och kunnat deffa ner sig. Men denna satsningen betyder också 3 träningspass om dagen, balanserad mat, sömn, inge festande med alkohol och godis! Men eftersom det ska vara kvick fix så är uppoffringen för stor för att göra förändringen dessa 3 månader.
Garanterar att falla tillbaka helt till den kropp man hade innan dessa 3 månader är mindre då man lagt sådant arbete för att komma till den kropp man önskat. Alla faller tillbaka, men det är lättare att komma tillbaka igen.
Kvick fix gör man på operations bordet eller dricka sina diet soppor som smakar illa:/ det slår sällan fel, men efter den lilla kur med soppor och man kommit ner till sin mål vikt så dröjer det inte länge förrän man är tillbaka till sin vikt man hade innan sin diet och troligen lagt på mer därtill! Kallas Jojo bantning.
Det finns inga kvick fix om man vill hålla en jämn vikt och behålla sin platta mage.

Ta dig tid att komma igång!!!
Ursäkter kan man komma på hur många som helst… Men vilken ursäkt har du när man kanske får diabetes, blodpropp, hjärtsvikt, benskörhet,
ledproblem osv osv?

Vad tycker du?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fian

    Men du har ju självklart rätt! Säger sig självt att en sund livsinställning och leverne måste vara det bästa för kroppen ?!

    Jag är Mrs Jojo herself!! Kör på hårdbantning och olika kända dieter men faller tillbaka. Upp som en sol – ned som en (fläsk)pannkaka!!

    Men nu j….lar!!
    Nu har jag bestämt mig!
    Nu blir det forever sund. Måste bli så. Jag SKA klara det.
    Så det så!
    Wish me luck 🙂