Oscar Jöback

Vasaloppet!

Då var det dags att ta sig runt 9 mil igen. Åren går så fort och plötsligt är man snart vid staren igen. Jag vet redan nu att mina känslor kommer att variera under alla dessa mil.

Allt från att jipppiiii nu kör vi till tankarna om varför man gör detta och vad fäään gör jag här ute mitt ute i skogen och har 7 mil kvar till mål:) För att sen i slutet av loppet börja känna er euforisk känsla över att man klarade detta och glädjen och tacksamheten över att man får göra detta och att jag har en kropp som kan göra detta. När man passerar målet så är det direkt frågan vilken tid man kom in på och sen börja fundera  hur man skulle kunna köra fortare nästa år:)

I år så kommer jag ta mina första skidspår imorgon. Dagen innan jag ska stå på startlinjen. Tur att man håller igång sin träning med andra saker och har en bra uthållighet och ett jäkla anamma.
Jag känner mig lugn inför detta lopp och jag ska i bästa möjliga  vis ha kul och njuta av detta lopp.

Det är skönt att komma upp några dagar innan och bara kunna landa lite innan och bryta av jobbet. Sen är det skönt att stanna kvar en extra dag och få återhämta sig något och sova ut innan man drar hem igen.

Sova snart…blir tidig kväll och imorgon bitti blir det skidtur och känna in lite.

 

 

Sov gott och hörs snart.
Finns på Instagram: 1975oscarjoback

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Oscar! Jag följer din blogg slaviskt! Tycker den är jättebra.
    Jag har en fråga…
    Tidigare brukade jag gymma ungefär 2-3 ggr i veckan, men jag har nu ökat min träning och minskat måltiderna och mår jättebra. Jag har gått ner i vikt men senaste veckan då jag tränade 6 dagar visade vågen att jag hade gått upp ett halvt kilo. Kan det vara så att kroppet bundit vätska? Hur ska jag lägga upp träningen för att slippa det?
    (den träningen jag gjorde på de sex dagarna var varannan dag gym och varannan dag jogging 30min).

    Blir jätteglad för tips!

    Mvh Amanda