Oscar Jöback

Nära och kära!

Nu ska nära och kära träffas och dela med sig av det gångna året och kanske drömma om det nya året som vi har framför oss.
Det är ett avslut på något och kanske tankar om att göra förändringar.

Tänk att det känns så mycket lättare att vilja göra en förändring när något konkret som ett nytt år börjar. Man får ett nytt blad att skriva i och förhoppningsvis kommer det bli annorlunda. Nyårslöftet blir det slutgiltiga beslutet att nu ska jag göra på detta sätt istället.

Många kommer absolut att hålla dessa löften för att man tänkt igenom och verkligen slagit näven i bordet om att nu får det inte fortsätta på samma sätt som det har gjorts. Samtidigt är det många som kommer landa i samma gamla vanor igen och sen har ett nytt år gott. Kraften till förändring har inte varit tillräcklig stark. Rädslan tar över för att man inte vet hur förändringen kommer att landa hos sig själv eller hos andra.

Jag kommer inte sätta nyårslöfte, utan göra små babystep förändringar där jag själv hinner med i knopp och kropp. Skynda långsamt i en förändring tror jag är det bästa. Våga stanna upp och fundera om man är på väg åt rätt riktning eller kanske behöver ta en ny väg för magkänslan säger att detta kommer inte leda någonstans.  Dumt att slå knut på sig själv som denna skådespelerskan:) Stod utanför hotellet jag bodde i när jag var i Oslo.

 

Jag har semester nu och ska bara vara för stunden och njuta till max. Ska träna och äta gott. Ladda inför det nya året vi har framför oss!
Kommer bli en bra 2013.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.