Oscar Jöback

Snart semester…….:)

Började dagen med min klass på House Of Shapes. Det är otroligt tungt att komma igång på morgonen och menar då att ta sig upp ur sängen. Sen att få igång sin kropp med träning känns inte som ett Jipppiiiii precis.
Jag tar mig iväg och ska köra klassen och landar på gymet 30 minuter innan klassen ska börja. Jag hinner med en kaffe och softa lite i deras soffa.

När klassen väl har kommit igång så är det så fantastiskt att röra på kroppen och efteråt är man pigg och redo för dagens jobb.

Nog känner man att man har kört för fullt hela hösten och det ska bli riktigt skönt med lite semester nu. Jag kommer att vara ledig från och med 21 December och fram till den 16 Januari. Känns konstigt att vara ledig så länge, men jag tror att det är precis det jag kommer att behöva för att kunna ge 100% igen till vårterminen där jag kommer köra stenhårt igen.

Lite fler klasser nästa termin, men det kommer inte vara för mycket sena klasser, utan lunchklasser.
Jag har haft klasser som är tidiga och sen samma dag haft sista klasserna för dagen och sen hem för att sova och orka med nästa morgon klass osv.
Nu kan jag planera in lite mer ledighet på kvällarna och ha egen tid:)

Nu kommer jag få min bok idag eller imorgon i handen och det ska bli en sådan fantastisk känsla att ha den och känna på den. Lite overkligt!

Idag kommer det att bli ryggträning och sen bodypump ikväll på House Of Shapes. PT kunder som ska torteras och sen hem och sova……jag menar skotta och sen sova. Kan bli en liten sovmorgon imorgon som jag ser fram emot.

Förbereda inför sista helgen med jobb för i år. Jag drar till Oslo i helgen och har BODYPUMP grundutbildning. Ska bli kul!

Helt vanlig dag för min del och ta det försiktigt ute på vägarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fian

    Trevligt att få läsa om dina vanliga dagar!
    Här har det varit bokslut, jullunch, teammöte, julpyssel med jobbet, middag och glögg ( kan avslöja att jag var INTE så hungrig) grötfest med scouter, glas vin med mannen, varmt bad och nu säääääääängen!!!!

    En vanlig dag hos Fialuns 😉
    Kraaam