Oscar Jöback

Lust Att Träna!

Sakta men säkert börja det närma sig då min bok kommer ut i bokhandeln. Alltid lite nervöst inför boksläppet och hoppas verkligen att det kommer att gå bra med denna bok.

Jag känner verkligen att jag fick ut det jag ville med denna bok och att detta kommer vara en bra start till att komma igång med sin träning. Jag har en föreläsning som heter just Lusta Att träna och självklart går i linje med denna bok. Allt handlar om att bryta en vana och skapa en ny och att hjärnan måste vara med i utvecklingen med vad som sker med kroppen. Träningen hjälper till att öka sin självkänsla och självförtroende för att man märker att man kan och att det faktiskt ger resultat om man får kontinuitet i sin träning samt att man tycker att man varit duktig.

En förändring i sin tanke kan förändra en stor del av vardagen man lever i idag.
När du börjar göra en förändring så kommer personer runt omkring att också göra förändring. Självklart är det läskigt när det blir annorlunda utifrån det man alltid gör, men det är också det som är nyckeln till sin framgång. Gå mot det som är läskigt och utmana det.

1. Var sann mot dig själv.
2. Våga misslyckat och prova igen.
3. Gör det i din takt och våga stanna upp och reflektera.
4. Ha roligt och tänk på det positiva effekterna av att du gör en förändring.
5. Beröm dig själv.

 

Maten är också en viktig del i allt detta för att orka med att träna, men också för att orka koncentrera sig på jobbet och att ha ork att vara med sin familj och vänner.
Maten ska inte ta över ditt liv och något man tröstar sig med när  man är hängig.
Du ska ha kommandot över den mat du äter och att man äter med förnuftet.
det säger inte att man inte kan äta godis bit eller njuta av glas vin och goda såser till maten osv. Utan det ska vara du som bestämmer HUR mycket som du ska stoppa i dig och sen stoppa.

Njutningen av det man stoppar i sig är så kort, men att sen få bort det tar betydligt längre tid.

Jag älskar chips och kan äta hur mycket som helst …… nästan:) Men jag tar det när jag verkligen, verkligen känner att jag vill ha det och inte bara för att det är Lördag.
När jag sitter i soffan med chipsen så äter jag med sådan njutning och efteråt hoppar över att få ångest över att jag åt denna påsen helt själv.

Hörde detta citat här om dagen och gillar den skarpt:)

FIVE MINUTES ON YOUR LIPS.

A LIFTIME ON YOUR HIPS! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.