Oscar Jöback

Born To run!

Läser och läser och det blir mer och mer spännande:)
Idag har jag mycket träningsvärk i benen och hade ingen chans att ta mig ut och springa. Men imorgon är det dags för intervall på en fotbollsplan. Efteråt ska det bli massage för hela kroppen.
Jag gillar inte massage, men jag tror att det kommer gör gott för min kropp iaf. Jag får pina mig igenom, men jag kan behöva en genomströmning i kroppen nu och ladda om musklerna.
Jag har mest läst från boken Born To Run och sen ätit en massa god mat. Nu ska jag snart lägga mig för att sova, men det kommer absolut bli några fler sidor i boken innan jag sluter mina ögon.

Jag blir sååå motiverad av dessa böcker och vill bara köra på hårdare och hitta den perfekta löpsteget och möjligheterna till att jag ska klara Lidingöloppet under 2:15 känns som jag ska klara.
Jag vet att jag kommer klara det och inget ska få hindra mig från att klara det.

Jag ska väl berätta att igår tog jag i så att jag fick gå bakom en buske då jag mådde så illa efteråt.
Mina nära och kära tyckte att jag var knäpp och att dom aldrig skulle utsätta sig för detta:) För mig är det ett bevis på att jag har pressat mig och vågat ta ett steg längre i min träning. Vi ser det på olika sätt….hahaha! Förstår dem för det låter hur dumt som helst!

Nu har jag nästan tänkt på löpning hela dagen och jag kommer troligen fortsätta med det till Lidingöloppet;) ska nog springa lite i sömnen också.

Sov gott och försten till då…..klara… Färdiga…. Soooovvv!!

20120917-230605.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.