SPIF Gänget:) – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

SPIF Gänget:)

Det blev verkligen en lång dag för min del. Jag vaknade kl 05:30 och tog mig till köket och satte igång att laga till dagens måltider. Hacka grönsaker och kokade ägg och öppnade tonfiskburken:) stor kok på hög nivå, men ojjj vad gott det var nu när jag fick äta denna matlåda:)

Kl 07:00 stod jag i salen på House Of Shapes och skulle köra funktionell moves klass. Det var 12 pigga deltagare som var med och kanske några sekunder in på klassen så had eman glömt bort att kl var just 07:00 på morgonen.
Just nu känns det kanon att köra klassen, men jag vet också att när snön faller och det blåser och bitande kallt så är kanske inte känslan densamma när man ska upp och köra:)

Dagen till ära så var det 3 stycken från SPIF Triathlon som var med. Kanon kul att ni kom och hoppas det kommer kännas lite gran imorgon:)

20120829-163706.jpg

Sofie, Anders, Lisa

Så ser man ut efter att kört kl 07:00 på morgonen. Glada och lyckliga efter att fått arbeta med sina kroppar.

Nu har jag precis ätit min matlåda och ska ladda inför kvällens jobb. Kommer bli klar 20:30 ikväll.
Nu är det 2 PT kunder och sen så är det BODYPUMP klass. Min kväll är inte slut för det…jag måste hem och fortsätta jobba. Troligen kommer jag få vara uppe halva natten, men jag behöver inte heller grupp så tidigt imorgon. Jag får lägga mig extra tidigt på fredag då jag kan slappna av lite.

Jag håller ett bra tempo och jag har skrivit in i kalendern hur mina dagar kommer se ut. Jag har även skrivit in träningen och när jag ska äta. Jag följer schemat och känner mig till ro med att ha allt under kontroll. Jag tar då en sak i taget och slipper känna stress av att inte hinna med osv.
Jag ska verkligen softa på söndag….. Eller jag ska fixa lite hemma och fokusera på det. Klippa lite gräsmatta, dammsuga, tvätta, damma och göra lite armhävningar:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.