KORPEN EVENT – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

KORPEN EVENT

Då har jag avverkat 7 klasser denna helg och gjort det på korpen event. Det har verkligen varit såååå kul och nästa helg blir det Umeå Korpen där jag kommer köra klasser. Ser redan framemot det:)
Började helgen i Stockholm där det blev en team klass med Lisa Norström och sen direkt på en dance aerobic. Redan nu kände jag lite i kroppen och Lisa och jag skulle direkt till Norrköping.

Vi packade in oss i bilen och sen iväg för att köra klass 14:45. Vi kom iväg runt 13:00 från Stockholm. Jag skulle börja med en Step klass och försökte ladda inför klassen.
Väl på plats så var det ett varmt mottagande och vart vi skulle hålla till på klasserna.
Jag bytte om och gick till salen. Folk hade redan börjat ta platser och var laddade dör klassen. Jag var självklart lite nervös som så bör:)
Kom igång och allt var som om det skulle bara ske. Allt flöt på och övergångarna i utbärningen kom rätt hela tiden. Musiken stämde när det skulle läras ut och blev det tryck när vi skulle köra hela utlärda kombinationen:) Det blev en magisk klass som jag kommer leva på länge:)

Avslutade dagen med gympa klassen med Lisa och det var samma klass vi körde i Stockholm.
Sen in i bilen och ner till Växjö. Hotellnatt är det bästa och framför allt hotell frukost. Kan sitta hur länge som helst och bara njuta av frukosten, men också att man inte behöver plocka undan efter sig och allt är framdukat:)

Så 4 klasser på en dag gjorde att kroppen stängde av och började ladda om. Mycket mat för att fylla på. Idag söndag skulle det bli 3 klasser. Återigen gympa med Lisa som gick kanon och sen direkt till Step klassen jag skulle köra. Klassen gick bra, men störde mig lite på att stereon inte funkade som den skulle….krånglade en del och det stör hela fokuset och man tappar fart i energi och utlärning. Men alla var nöjda och det blev bra iaf:)

Tur att man fick 1 timme lunch innan sista klassen. Behövde ladda upp med pasta och köttfärssås….mycket gott!!!
Jag tänkte att jag skulle inte starta på 100% nu när jag skulle köra aerobic klassen. Utan bara ha en skön soft känsla och ganska neutral. Resultatet blev en suverän klass där jag tog allt stegvis och min energi kom tillbaka för varje steg jag tog. Alla hängde med och allt blev såååå bra.
Jag är mycket nöjd med denna helg.

Tack till er alla som var med på klasserna och till korpen för kanon event.

20120819-224241.jpg

20120819-224257.jpg

Träningskläderna för varje klass!!

20120819-224350.jpg

20120819-224406.jpg

20120819-224425.jpg

20120819-224541.jpg

Emma Johansson var i Växjö och körde klass. Träffade även Anna Lindh och Charlotte Althin:) kul att få träffa er tjejer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fian

  Men tack DU, för den roligaste step i mannaminnet!
  Och den sprudlande energin och ditt stora leende!
  DU gav allt, så då gav JAG allt oxå 😀
  Tusen tack Oscar!
  Kramen