Dagens Upplevelse! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Dagens Upplevelse!

Då har helgen gått och jag har haft en BODYPUMP grundutbildning i Stockholm. Tack till er alla som var med och gjorde ett kanon jobb och la hjärta och själ i varje moment i utbildningen. Jag känner mig pigg och fick sova ut imorse och känner mig nöjd med hela helgen. Det är verkligen skönt att komma igång igen och jobba. Jag hoppas att allt kommer komma igång igen under veckodagarna och att PT-kunder kommer tillbaka och att jag får nya:) Jag har precis haft första träffen med en ny PT kund där vi ska bygga upp till enstark kropp med styrka och mycket stabilitet träning.

Helgen som kommer är det Korpen Konvent då jag ska först köra i Stockholm på lördag för att sen sätta mig i bilen och köra i Norrköping på eftermiddagen. På Söndag blir det Växjö hela dagen:) Ser verkligen fram emot detta och ska bli kanon kul:)
Så det bara göra klart alla klasser nu som jag ska köra och lyfta taket:)

Jag fick en härlig upplevelse i morse när jag skulle ta mig in till stan. Jag ser en kvinna långt framför mig vara ute och powerwalkar:) Det går undan och det är raska, bestämda steg. Jag kommer närmare och upptäcker att hon blossar på samtidigt. ciggen i högsta hugg. Intar ett stort halsbloss och sen fullfart framåt igen och så bloss igen:) Kunde inte låta bli att småle då det såg så absurt ut och inget man ser så ofta:)

Jag ska iaf träna lite senare idag och ha PT kund. Men det blir träning på annat sätt då:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.