Energi på topp! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Energi på topp!

Då var man uppe tidigt imorse och hade PT kund kl 08:00 på TV4:) skönt att saker börjar komma igång igen. Jag gillar rutiner och att jag vet vad jacka göra hela tiden.
Skriver ner nu vad jag ska göra och hur lång tid det ska ta. Det blir enklare tydlig bild för mig och jag känner mig lugn. Jag get att Jag har masssssoooooorrrr att göra och förbereda inför alla event och föreläsningar, men känner mig cool iaf:)

Så efter PT kunden begav jag mig till Eriksdalsbadet och fick göra mina simtag och tränade litenpå tekniken samt intervaller. Så skönt att skippa tappa andan efter att simmat en sträcka. Nu simmar jag med lätthet fram och tillbaka och hittar rytmen. Det blev 60 minuter simning.

På schemat så var det att fika med Bea….:) konstigt nog så var det ett tag sen vi såg. Vi höra annars varje dag eller ses, men nu är vi så uppe i vår träning och Bea ska köra Kalmar triathlon nästa helg. Så hon ska nu hämta krafter under nästa vecka för att sen vara pigg till tävlingsdagen.
Jag tävlar den 26 Augusti i Stockholm och är på banan. Kan köra på hela nästa vecka och sen blir det mer att hålla igång och inte skapa träningsvärk inför en tävling.

Mysigt att fika…för min del blev det kaffe:)

Det var direkt hem sen och ordna mat som jag skulle ha med mig till kvällen träning och klass. Jag var hemma 1 timme och sen in till stan igen och house of shapes. Jag stoppade i mig lite mat där och sen ut till gymet och börja jobba med kroppen. Det blev rygg, biceps och baksida axlar. Bra kontakt med musklerna och bra tempo. Tror att jag kan höja tempot något, men jag kände utmattning i musklerna. 17:00 var det dags för PT kund som fick slita:)

Hann fylla på med lite mat innan min bodypump klass började 18:25. Det var nästan full klass och några som var där för första gången. Det blev kanon stämning och några tchoooohoo från medlemmarna:) härligt att alla kommer tillbaka och från och med hösten kommer jag att köra tre träningsklasser man kan gå på.

20120808-224606.jpg

20120808-224622.jpg

20120808-224639.jpg

Sista målet är uppäten och det blev 3 måltider på typ 2 timmar:) måste fylla på för att orka hålla igång med 2 timmar egen träning varje dag samt ha klasser.

Imorgon är det TV4 klass kl 12:00 och jag ska ha en ny PT kund imorgon….spännande och roligt.
Ska snart sova, men först kolla klart på SYTYCD.

Kraaaam

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.