Livet vill mig väl! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Livet vill mig väl!

Sitter hemma och njuter av de vackra vädret. Har inte sett blåare himmel som idag och starkare sol på länge. Tror att det fler som håller med om detta??:)
Skön musik kommer från stereon, kaffet står på bordet och jag bättrar på brännan samtidigt som jag sitter och skriver här och skriver på min bok.

Jag vaknade innan väckarklockan ringde kl 07:00 och jag kände mig utsövd. Konstigt då jag var i säng kl 01:00 inatt:) jag vaknade till en skön känsla i kroppen och att detta kommer vara en bra dag och en dag att ta vara på.
Jag klev upp och ville simma istället för intervaller:) Så jag beger mig till Eriksdalsbadet för att simträna själv. Klockan blev 09:30 när jag var i poolen.

20120727-125656.jpg

20120727-125733.jpg

Kroppen hade lätt träningsvärk idag efter att jag hade gjort mag övningar, armhävningar, handstående armhävningar och ryggresningar igår kväll. Simningen kändes bra och det flyter på mycket bättre nu. Andningen kommer i bättre flyt nu med armtagen och jag orka crawla längre sträckor nu. Det är annorlunda att simma i en pool än öppet vatten. Så jag måste självklart testa längre sträckor utomhus.

Medans jag sitter här och njuter så är jag tacksam för det jag har och de människor som jag har omkring mig. Människor som finns där när man behöver tröst och uppmuntran, men också kan stoppa upp en när det blir knasigt:)

Väntar på att fina Jennie Widegren ska komma över och softa. Vi ska äta god mat, fika, prata om livet, kanske glo på film eller bara sitta ute till sena kvällen och fortsätta prata! Hon är en fantastisk människa och jag är så imponerad av hennes engagemang och målmedvetenhet. Ser verkligen framemot att hänga idag.

Kanske jag kommer hinna med lite styrka innan hon kommer samt att ska fixa iordning mat för kvällen också:)

Njut och så hörs vi snart!!

20120727-131504.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.