Oscar Jöback

Sandhamn och tillbaka:)

En otroligt skön dag idag med vännerna Sanna och Kenny. Jag fick sova ut och sen var det bara traska ner till vattnet från huset och hoppa på båten. Sanna och Kenny hade stannat nedanför huset och plockade upp mig:) Vi skulle idag ta oss ut och äta lunch och sen åka vattenskidor. Vi skulle först plocka upp Kennys son Kim som väntade vid Grisslinge.

Sen var det att fara iväg. Målet var Sandhamn. Det är blåsigare åt sandhamns hållet med båten, så det fanns alternativ, men det låg åt motsatt håll. Så innan Sanna och jag kunde bestämma oss så hade vi hunnit åka södra Langö runt 3 varv:) till slut så blev det mot Sandhamn då himlen var blåare åt det hållet.

Det var inte bara vi som var där, så det var lite svårare att hitta båtplats, men det gick till slut och vi kunde sätta oss på restaurangen och äta en god lunch ihop. Solen sken och det blev påtår av kaffe innan det var dags att bege sig ut med båten igen.
Vi såg att stora svarta moln var på väg och när vi väl kom båten kom regnet och det kom en hel del. Det var bara att slänga på sig våtdräkten vilket var perfekt för detta väder.
Regnet piskade mot oss hela vägen hem och det blev inge vattenskidor….det får vi ta en annan gång:)

Det har varit en bra dag och tack för trevligt sällskap Sanna, Kenny och Kim.

Dags för sömn och en ny dag väntar.

Har ni tur så kör jag några nya låtar på BP imorgon 19:30 på House Of Shapes.

Natti Natti

20120718-003320.jpg

20120718-003332.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.