Oscar Jöback

Första träningen med SPIF:)

Idag har det inte funnits ett tillfälle till att sätta sig ner och hämta andan. Jag har haft 1 PT kund idag som jag körde slut på totalt och han kämpade på som ett djur…Well done!!

Annars har jag som sagt farit runt och åkt mellan stan och Värmdö. Håller på en hel del hemma och sen bockar av olika saker inför nästa vecka. Det har varit lite med jobb denna vecka och tyvärr fått avboka några då jag inte varit helt frisk. Inatt hade jag en hostattack som heter duga och jag tänkte bara på om jag skulle kunna simma idag:/

Var trött imorse efter nattens maraton, men kunde ändå sova fram till 09:00…. Vilket var mycket skönt.

När kl slog 18:00 och jag hade hämtat upp Bea så var vi med ett 30 tal vid strandkanten och fick instruktioner om vad som skulle hända kommande 90 minuter. Självklart var jag lite nervös hur det skulle gå och att simträna utomhus. Vi hade Micke Rosén som är en av Sveriges bästa simcoacher.

Av alla Smurfar som simmade runt så hade han stenkoll på alla….under en övning vi skulle göra så simmar han fram till mig och välkomnar mig och frågar om jag var den nya:) Han ger några bra tips som får mig att bli snabbare och sen avslutar han med att säga att jag är viktig i gruppen.
Det är så viktigt att kunna se alla och känna igen alla fast det är huvuden som guppar i vattnet… alla har badmössan och simglasögonen. TACK för dom orden:)

90 minuter kändes som en evighet innan i skulle börja, men så fort allt var igång så rann tiden ostadiges iväg:) med lite kallsupar och andnöd samt trött kropp tog jag mig tillslut till land med ett leende och ett glatt hjärta.

Nu ska jag göra min lista för imorgon som är fullspeckad igen. Gäller att få ihop allt imorgon.
Gina och Jimmie samt Lill killen och hundar kommer över imorgon också och ska mysa här ute på eftermiddag.

På Söndag är det upp till vansbrosimningen och sennhem igen….jippppiiiii!

Sov gott

20120705-233840.jpg

20120705-233851.jpg

20120705-233903.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.