Oscar Jöback

Sjuk:(

Sitter just nu på systrarna Delselius och tar en frukost. Jag är sjuk idag och avbokat klass och PT kunder. Vaknade upp imorse med ont i halsen och heltäppt. Hatar verkligen att vara sjuk. Jag ska se till att vara frisk till på söndag då Bea och jag ska ut och cykla , springa och även simma denna gång:)

Jag har hunnit med en hel del under veckan och jag har fått lite saker från Concept.se till min lokal och så har jag målat lite också. Tyvärr har då strömmen gått och jag måste kolla upp med värden hur dom kan hjälpa mig med det.

Märker hur alla börja ta sina semestrar och det blir mindre att göra på dagarna. Jag får helt enkelt bara börja ladda inför hösten och förbereda för allt som kommer. Det är från 0-100 från och med Augusti.
Bokar sakta men säkert upp jobb och sen väntar jag på svar från ett uppdrag jag har sökt till. Skickat avtal/ offert och hoppas att företaget tar detta. Skulle vara så kul att få göra detta och på ett annorlunda sätt:) Jag är hemlig just nu….men talar om sen när jag fått svar. Har jag detta så kommer jag att fylla mina veckodagar iaf. Åååååååhhhhhhhh…längtar!

Nu blir det massor av vatten och kanske halstabletter och ta det lugnt. Jag kommer dock att behöva göra lite saker som måste hämtas idag…..men sitter i bilen bara iaf:)

Hoppas ni får massor av sol idag och en härlig semester med nära och kära.

20120628-103535.jpg

Medicin bollar med vikter 6 kg, 8 kg och 10 kg. Snygga var dom också…vilket passar mitt ställe perfekt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.