Harmoni i kroppen! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Harmoni i kroppen!

Det är så skönt att vakna upp på morgonen och känna att kroppen känns stark och kommer orka med dagens arbete. Att vakna och kroppen vill bara ut och röra på sig, svettas och komma till en smärttröskel som för en vidare i sin träning. Det var ganska länge sen jag kände den känslan och den får gärna sitter i under hela dagen också.

Jag var klarvaken kl 05:00 imorse och skulle ha PT kund kl 07.00. Brukar i vanliga fall ligga kvar och snozzza, men nu var det rakt upp och göra sig i ordning för att dra in till stan.
Har nu haft 2 duktiga PT kunder och nästa är kl 13:00 då det också är en ny kund. Träffas första gången nu:) Ska bli spännande och se vart det bär iväg.

Efteråt blir det träning för min del. Lite styrka och sen ut på spåret och köra intervallerna 45/45x 16. Jobbigt, men jag är sjukt laddad inför detta och vill bara hoppa i mina löparskor.

Är du sugen på att köra Bodypump så har jag min klass kl 18:30 på House Of Shapes ikväll. Jag kommer vara där och slita, peppa, kanske skrika lite:)

Nu ska jag planera klart för PT kunderna och ta en stor kopp härlig kaffe:)

Ha en underbar dag och träna din kropp. Det finns tid…..man tar sig tid till träning!!!!

20120530-101808.jpg

20120530-101820.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.