Göteborg! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Göteborg!

20120526-224958.jpg

Var uppe tidigt imorse. Jag vågade inte ens ligga kvar och snooza imorse. Hade lätt kunnat somna om. Det hade varit skönt med sovmorgon;) iväg iaf och hämtade upp Bea och sen mot Göteborg och Elixia där jag skulle köra klasser. Gick smidigt ner så det var lite trafik och bra väder. Väl nere så släppte jag av Bea då hon skulle iväg och träffa en massa vänner medan jag körde klasserna.

Fullt ös på klasserna:

20120526-225555.jpg

20120526-225606.jpg

Jag var i Askim och Masthugget och efter andra klassen var jag helt slut. Hade inga krafter kvar och nu skulle vi ta oss tillbaka till Stockholm. Jag hade gjort iordning mat kvällen innan som vi åt innan vi for hem igen. Satt en stund i bilen och mumsade:) när vi väl kommit iväg och åkt några mil höll mina ögon att falla ihop. Fick stanna vid en mack och jag skulle Lunds en stund för att hämta krafter att köra hem. Började med att få kramp i hamstring innan jag somnade till:/

Sitter hos Bea nu och kollar melodifestivalen och sen hem för att sova. Imorgon är det Uppsala och BODYPUMP kvartal:) Just nu känns det inte så motiverande, men jag vet att jag kommer vara så laddad imorgon och sååå kul att köra BP klassen som är sååå bra.

Hoppas nu på att Sverige vinner!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.