Sommaren är här:) – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Sommaren är här:)

20120525-204841.jpg

Jag tror inte någon har missat att det är sommar nu. Människor är ute och njuter av vädret och umgås med varandra. Jag fortsätter med PT kunderna som gör utveckling och blir starkare och starkare. Jag kör mycket stabilitet, balans i kombination med styrketräningen samt förbränningsträning. Pressar dem lite hela tiden så deras kroppar inte vänjer sig från gång till gång.
Kommer sätta en PT kund på diet och hård träning inför kundens semester som kommer efter midsommar. Så det nästan 4 veckor kvar och sen kan PT kunden njuta av semestern med god mat och tränad kropp.

Jag körde själv styrketräning imorse innan jag började med PT kunderna. Otroligt skönt och känner mig stark i kroppen. Har sett stor skillnad sen i måndags då jag kört periodisk fasta och tränat 2 timmar per dag. Igår tränade jag inte själv, men jag körde klass på lunchen, så det blev rörelse iaf.
Här kan ni se lite filmer på övningarna jag körde idag. Testa….träningen blir så mycket roligare när man utmana kroppen:) jag fortsätter med min diet och imorgon drar jag som sagt till Göteborg och kör klasser.

FILMER FRÅN DAGENS TRÄNING:

Bicepscurl på ett ben. Ståendes på BOSU bollen för att öka stabiliteten. Lugnt och fint och ingen stress i rörelsen.

Tränade bröst med fötterna på pilatesboll och händerna i romerska ringar. Lite ofokusering och mannaår balansen direkt. Ingenting som är stadigt. Bollen vill rulla, ringarna vill gunga och åka iväg åt olika håll. Mycket stabilitet!!!

Denna bröstövningen är en lättare variant filmen med ringarna!! Men här är du stadigare och kan utmana med att komma djupare ner. Och få ännu bättre kontakt med bröstmusklerna.

Sista övningen är för rygg. Jag gillar verkligen denna övning där jag kan känna hela ryggen arbeta. Kan vara lätt att dra med armarna, men det är ryggen som drar ner stången.

När jag var klar med alla PT kunder på eftermiddagen tog jag mig ut och sprang. Samma tempo hela vägen och jag kände sådan lätthet i benen och att jag faktiskt har fått upp farten något. Tack alla intervaller jag gjort under veckan:)

Nu äter jag massor av mat för att ladda upp och ge kroppen näring att bygga upp kroppen.
Ska upp kl 05:00 imorgon…

Ha en fantastisk helg och massor av sol:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.